Ons bedrijf

Groot & Groot B.V.
Sinds 1960

Hedendaags is Groot&Groot een toonaangevende onderneming in de productie van pioenroosbloemen. Daarnaast is de productie van plantmateriaal van zowel regulier als (zeer) exclusief assortiment een belangrijke pijler binnen het bedrijf. Doordat Groot&Groot B.V. door de jaren heen een internationale visie is gaan ontwikkelen, met contacten over de hele wereld, is het mogelijk om een zeer lange periode hoogwaardige kwaliteit bloemen aan te kunnen leveren. Groot&Groot onderscheidt zich in de markt door kwaliteit, exclusiviteit en continuïteit van zowel bloemen als plantmateriaal met sterke nationale en internationale afzetkanalen.

Jong, gedreven en innovatief

Met een jong en gedreven team werkt Groot&Groot samen op een innovatieve manier. Door altijd te streven naar de beste kwaliteit, met exclusieve soorten in werkbare aantallen is innovatief vermogen een vereiste. Door middel van nieuwe teelttechnieken in combinatie met jarenlange ervaring streeft het bedrijf altijd, en alleen maar naar het allerbeste.

Internationaal netwerk

Sinds de start van een eigen kwekerij in Zuid Frankrijk, productie-partnerships in verschillende landen en sterke afzetkanalen heeft Groot&Groot een sterk internationaal netwerk opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om een lange periode, alleen de allerbeste producten aan te kunnen bieden. Deze producten worden vervolgens verkocht over de hele wereld.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

CONTACT