The world of Groot&Groot Peonies

Hedendaags is Groot&Groot een gespecialiseerd productiebedrijf in bloemen en plantmateriaal van de pioenroos. Met een jong, gedreven en innovatief team focussen wij ons op kwalitatief hoogwaardige producten die met passie worden geproduceerd. Wij gaan alleen voor de beste, mooiste en meest exclusieve producten. Vervolgens worden onze pioenroos bloemen en planten op een servicegerichte manier wereldwijd verkocht. Met de nieuwste en beste rassen, productielocaties in verschillende landen, nationale en internationale afzetkanalen en de servicegerichte verkoop probeert Groot&Groot de wereld te kleuren met haar pioenrozen.

Italië

De 3 partnerfarms van Groot&Groot zijn gelegen onder Rome. Vanwege de Italiaanse zon en frisse zeewind, kunnen de partners extreem vroeg pioenen produceren, die vanaf begin April beschikbaar zijn onder de merknaam van Groot&Groot.

Frankrijk

Groot&Groot Frankrijk staat bekend om haar extreem zware bloemen. Gelegen in de valley van de Provence op 340 meter hoogte, kan Groot&Groot bijzonder grote XXL pioenen produceren.

Nederland

Bij Groot&Groot Holland worden zowel pioenroos bloemen als plantmateriaal geproduceerd. Door de uitermate geschikte klimaatomstandigheden en de beste kleigronden kunnen wij hoge kwaliteitsproducten produceren.

Zuidelijk halfrond

In 2019 is er, door Groot&Groot en haar lokale partner, begonnen aan de bouw van een nieuwe productielocatie op het zuidelijk halfrond. De eerste bloemen worden oktober 2021 verwacht. Meer informatie zal in 2020 volgen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

CONTACT