Over ons

Top kwaliteit

Groot & Groot pioenen streeft ernaar om klanten te voorzien van de best mogelijke kwaliteits-pioenen. Wij kunnen dit aanbieden door onze unieke, volledig op kwaliteit gerichte, teelt, oogst en verwerkingsmethodes. Dit geldt voor zowel pioenen stekken als pioenen. Onze bedrijf is volledig ingericht om pioenen te leveren van de hoogste kwaliteit in relatief grote hoeveelheden. Als u nieuwsgierig bent naar ons bedrijf, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een bezoek.

Exclusiviteit

Wij als Groot & Groot pioenen zijnde doen regelmatig reviews van ons assortiment. Wij streven naast kwaliteit ook naar exclusiviteit in de vorm van aanbod van de nieuwste soorten.

Verse pioenen gedurende het hele jaar

Groot & Groot pioenen kan haar klanten jaarrond aanbod van pioenen bloemen aanbieden. Dit kunnen wij realiseren door onze productielocaties in verschillende klimatologische gebieden. Op dit moment hebben wij locaties in Nederland, Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika. Doordat wij wereldwijd actief zijn, hebben wij ervaring met het zaken doen in het buitenland.

Wereldwijde operaties

With the latest and best varieties, production locations in various countries, national and international sales channels and service-oriented sales, Groot & Groot tries to color the world with its peonies.

Wereldwijde levering

Groot & Groot Pioenen levert haar bloemen en stekken wereldwijd in meer dan 25 landen. Hierdoor hebben wij ervaring met export procedures en transport. Wij hebben beschikking tot meerdere logistieke export kanalen wat ervoor zorgt dat wij efficiënt transport kunnen aanbieden.

This is where we operate

Nederland
Groot&Groot Holland is de hoofdvestiging waar zowel pioen bloemen als stekken worden geproduceerd. Vanaf deze locatie verzend Groot&Groot haar kwaliteitsproducten naar meer dan 25 landen wereldwijd.

Italië
Door de intensieve samenwerking met verschillende Italiaanse pioenkwekers is het mogelijk om een breed assortiment van zeer hoge kwaliteit vroeg in het jaar aan te bieden. Deze bloemen worden verwerkt, verkocht en gedistribueerd vanuit Nederland.

Frankrijk
Groot&Groot Frankrijk staat bekend om de productie van enorm zware kwaliteit. Gelegen in de Valley van de Provence op 340 meter hoogte, kan Groot&Groot bijzonder grote XXL pioenen produceren.

Zuid Afrika
In 2019 is er begonnen aan de bouw van een nieuw productieproject in de Western Cape in Zuid Afrika. Met een lokale partner is Cape Town Peonies ontstaan. Op deze vestiging worden pioenrozen geproduceerd in een unieke periode, beschikbaar vanaf begin Oktober tot en met Januari.

Neem contact op

Onze sales afdeling staat altijd klaar om u te informeren over onze producten en diensten

Vrijblijvende offerte