Pioenen

Heeft u
persoonlijke assistentie nodig?

Koen is blij u daarbij te helpen!

Filters wissen

Filteren

  • Resultaten per pagina

Download onze brochure

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat we u een brochure kunnen toesturen. Download brochure

Wat zijn pioenen? 

Pioenen zijn klassieke tuinplanten die beschikbaar zijn in allerlei kleuren zoals: rood, wit, roze en donkerroze. Pioen is een afkorting voor pioenroos. Deze bloem is een vaste plant. Dit betekent dat hij meer dan eenmaal kan bloeien tijdens zijn levensduur. De levensduur van een pioen kan langer dan 10 jaar zijn. Een pioenroos wordt ongeveer 70 tot 100 cm lang

Wanneer groeien pioenen?

Wanneer buiten geteeld, kunnen pioenen tot 2 maanden lang bloeien. Het moment van bloeien is sterk afhankelijk van het klimaat. In Nederland bloeien de pioenrozen voornamelijk in de maanden mei en juni. In deze periode blijft het langer licht buiten en zijn de temperaturen hoger, deze omstandigheden zijn gunstig voor deze tuinplanten.

Pioenrozen kwekerij

Groot & Groot is een gespecialiseerde pioenroos kwekerij in Nederland. Wij leveren deze pioenen wereldwijd aan onze klanten. Bij Groot & Groot zijn er vele soorten pioenrozen beschikbaar in allerlei kleuren van geweldige kwaliteit.

Voordeel van Groot & Groot pioenen

Bij Groot & Groot zijn wij in staat om pioenen het hele jaar door te kweken. Dit kunnen wij realiseren doordat wij meerder productielocaties in verschillende klimaatzones hebben. Wij zijn dus niet gebonden aan een seizoen in één gebied. Wij kunnen 365 dagen per jaar de beste kwaliteit pioenrozen en pioenroos stekken aan u leveren in verschillende kleuren en hoeveelheden.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over de pioenroos of bent u benieuwd naar de prijzen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om ons direct te mailen: info@grootgroot.nl of te bellen: +(31)(6) 110 60 243.

Waar en hoe pioenen kopen

Er zit een logisitiek verschil in het kopen van pioenen bloemen of pioenen stekken.
Maak a.u.b. een keuze middels onderstaande knop.

Export

U kunt voor export aanvragen direct contact met onze sales afdeling opnemen.

Webshop

Onze bloemen voorraad op de veiling van Aalsmeer is tevens beschikbaar in de webshop van Starflor. Deze voorraad bloemen staat 24/7 klaar voor directe verzending.

Direct

Directe koop en verkoop is altijd mogelijk. Neem a.u.b. contact op met onze sales afdeling.

Veiling

Onze bloemen zijn beschikbaar op de veilingen van Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk.

Neem contact op

Onze sales afdeling staat altijd klaar
om u te informeren over onze producten en diensten.

Neem contact op