Stekken

Heeft u
persoonlijke assistentie nodig?

Koen is blij u daarbij te helpen!

Filters wissen

Filteren

  • Resultaten per pagina

Download onze brochure

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat we u een brochure kunnen toesturen. Download brochure

Pioenroos stekken nodig? Dan ben je bij Groot & Groot aan het juiste adres. Wij zijn een pioenrozen kwekerij die handelt in zowel pioenen als stekken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bekijk al onze stekken.

Wat zijn pioenroos stekken? 

Na een aantal jaren kunnen pioenrozen worden gerooid en vermeerderd. Een pioenroos bestaat uit wortelstokken en tijdens dit proces worden deze wortelstokken in meerdere kleine stekken verdeeld. Deze stekken worden na het snijden of scheuren in een speciaal bad gedompeld en daarna worden ze gedroogd. Hierna kunnen de stekken opnieuw geplant worden. Wanneer deze stekken geplant zijn, zullen er in de toekomst dus weer nieuwe pioenrozen bloeien.

Wanneer moet ik deze stekken planten?

De stekken van een pioenroos kunnen het best in de vroege herfst geplant worden. Pioenen hebben een voedzame en vochthoudende bodem. Bovendien is het belangrijk dat de pioenen geplant worden op een plek waar op z’n minst een aantal uren zonlicht is. Wanneer de stekken in de herfst geplant worden, zullen deze optimaal presteren. Zo heeft u dus in de toekomst prachtige pioenrozen.

Pioenroos stekken bij Groot & Groot

Groot & Groot is het productiebedrijf voor pioen stekken. Wij leveren deze in grote hoeveelheden en in allerlei soorten. Deze stekken zijn van geweldige kwaliteit en deze worden wereldwijd geleverd.

Voordeel van Groot & Groot

Groot & Groot hanteert een enorm breed assortiment van standaard, premium en zeer exclusieve pioenen. Wij streven naar het leveren van de beste en grofste kwaliteit. Wij leveren onze pioenenstekken wereldwijd voor de volgende doeleinden; snijbloem projecten, pot telers, verzamelaars en landscaping projecten.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over pioenroos stekken of bent u benieuwd naar de prijzen van de stekken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om ons direct te mailen naar: info@grootgroot.nl of te bellen: +(31)(6) 110 60 243. Wij informeren u graag!

Waar en hoe pioenen kopen

Wij beleveren met onze pioen stekken de volgende markten:

Snij bloem projecten

Wij zijn kunnen voor snij bloem projecten kwalitatief hoogwaardige stekken leveren in grote hoeveelheden.

Pot telers

Wij kunnen meerdere soorten leveren die uitermate geschikt zijn voor het telen van pioenen op potten.

Verzamelaars en Tuiniers

Wij bieden meerdere exclusieve soorten aan die gewild zijn onder verzamelaars en tuiniers.

Landscaping

Wij kunnen meerdere soorten leveren die geschikt zijn voor allerlei landscaping projecten.

Neem contact op

Onze sales afdeling staat altijd klaar
om u te informeren over onze producten en diensten.

Neem contact op